Uitzending gemist? De podcasts van de afgelopen twee weken

Hier is het overzicht van alle YouTube-afleveringen en podcasts van de afgelopen week. Veel plezier ermee! 

Het CryptoCoiners Café

Aanstaande maandagavond (8 februari) om 19:30 is het CryptoCoiners Café weer geopend! Je bent van harte welkom om erbij te zijn, via YouTube: www.CryptoCoiners.nl/cafe.

 

De CryptoCoiners Podcast

TIP: beluister je de Podcast op YouTube? Je kunt daar meekijken naar de charts die worden besproken.

 

25 januari 2021: Beleggen met Bitcoin en goud: zo werkt het!

Stel, je wilt beleggen in Bitcoin, maar je maakt je toch wat zorgen over het risico. Wat als de prijs van Bitcoin opeens flink daalt? Kun je je daartegen indekken?

In deze aflevering kijken we naar de mogelijkheid om, door zowel voor Bitcoin als voor goud te kiezen, je belegging (en daarmee het risico) kunt ‘spreiden’.

 

26 januari 2021: Traden als een professional: 5 tips

Professionele traders zien traden als een vak. Ze weten waar ze op moeten letten om hun trades zo succesvol mogelijk te maken. Tegelijkertijd beseffen ze dat de uitkomst van een trade nooit vaststaat en dat verliestrades erbij horen.

Kende jij de vijf tips uit deze podcast al? En… pas je ze zelf ook toe in je eigen trades?

 

27 januari 2021: Hoe kun je zelf de prijs van Bitcoin voorspellen?

“Wat denk jij dat de Bitcoin gaat doen?” Het is ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen. Maar kun je zoiets voorspellen? En zo ja, hoe doe je dat dan?

In deze aflevering kijken we naar belangrijke informatie die je iets zegt over de toekomstige prijs van bijvoorbeeld Bitcoin: trend, momentum en volume.

 

28 januari 2021: Je trades bijhouden in een logboek, heeft dat zin?

Veel traders houden hun resultaten nauwgezet bij in een logboek. Ze schrijven per trade op hoelang een trade heeft geduurd, hoeveel ze hebben gewonnen of verloren en welke strategie ze hebben gebruikt.

Heeft dat zin? Hoe hou je zo’n logboek bij en wat kun je met die informatie?

 

29 januari 2021: Eén woord… en Bitcoin stijgt met 20%!

Bitcoin-bezitters en -traders werden vrijdagochtend verrast door een snelle, enorme koersstijging. Bijna 20% in één uur. En dat allemaal omdat één iemand zijn Twitter-profiel heeft aangepast. Hoe waanzinnig wil je het hebben…

En ook: de “Wall Street Comrades”, een groep kleine traders, zijn erin geslaagd om grote hedge funds voor miljarden dollars het schip te laten ingaan. En dat zonder iets te doen wat illegaal is. Hoe werkt zoiets?

 

1 februari 2021: Paniek op Wall Street… Goed nieuws voor Bitcoin!

De acties van de “Reddit Comrades”, waardoor sommige hedge-funds miljarden zijn verloren, hebben er goed ingehakt op Wall Street. Beleggers en traders zijn angstig en onzeker.

Aan de andere kant is daar Bitcoin. Steeds meer grote beleggers kopen het. Steeds meer mensen hebben het erover. En… ook de charts zijn bullish. Komt er deze week weer een flinke prijsstijging?

 

2 februari 2021: Pump & Dump-acties, kun je daarmee snel rijk worden?

Gisteren steeg de prijs van XRP opeens met meer dan 50%. Een paar uur later daalde de prijs met meer dan 50%: een klassieke ‘Pump & Dump’.

Pump & Dumps zijn illegaal in de traditionele handel. En dat is niet voor niets zo. Maar wat is zo’n Pump & Dump? En… kun je daar echt snel veel geld mee verdienen?

 

3 februari 2021: Gaat Bitcoin naar een nieuw record?

De prijs van Bitcoin zit in de lift: in de afgelopen week is de koers met meer dan 20% gestegen.

Zit er nog meer in? Kan de prijs binnenkort alweer boven het vorige record van $42.000 komen? We kijken naar de charts en naar de “macro’s” om die vraag te beantwoorden.

 

4 februari 2021: Veel geld besparen met Bitcoin en crypto: 10 tips

Als je Bitcoin en/of andere cryptomunten hebt, kun je profiteren van veel manieren om geld te besparen en zelfs te verdienen, zonder dat het moeite kost. In deze aflevering krijg je 10 handige tips die je meteen kunt gebruiken.

De tips uit deze aflevering zijn in vier categorieën verdeeld: Crypto kopen en verkopen (2 tips), beleggen (1 tip) , handelen (5 tips) en bonusvoordelen (3 tips). Inderdaad: je krijgt er nog één tip extra bij.

 

5 februari 2021: Is het nu te laat om Bitcoin te kopen?

De prijs van Bitcoin is twee keer zo hoog als twee maanden geleden en bijna vier keer zo hoog als een jaar geleden. Vandaar dat veel mensen zich afvragen: “Ben ik nu niet veel te laat om in te stappen?”

In deze aflevering krijg je uitgebreid antwoord op die vraag en krijg je een handige methode om, ondanks de hoge prijs nu, toch met Bitcoin te beginnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *