Uitzending gemist? Alle afleveringen van de afgelopen week

Hier is het overzicht van alle YouTube-afleveringen en podcasts van de afgelopen week. Veel plezier ermee! 

De populairste aflevering van deze week

Verreweg het beste bekeken en het meest gewaardeerd: de video “Wat is het beste moment om Bitcoin te verkopen bij een all-time high?”

Klik hier om die video te bekijken.

 

Het CryptoCoiners Café

Afgelopen maandag hadden we een bijzondere bijeenkomst, met, voor de eerste keer, een thema: “Zo voorspel je de prijs van Bitcoin”.

Het was gezellig druk, met bijna 600 deelnemers. Kon je er niet bij zijn? Dan kun je de video-opname hier terugkijken:

www.youtube.com/watch?v=s55KcYf-wQQ

TIP: aanstaande woensdagochtend (17 februari) om 11:00 uur is het CryptoCoiners Café weer geopend! Je bent van harte welkom om erbij te zijn, via YouTube: www.CryptoCoiners.nl/cafe.

 

Nieuw op YouTube

“Wat is het beste moment om Bitcoin te verkopen bij een all-time high?” Mijn mening hierover vertel ik je in de volgende, nieuwe video:

www.youtube.com/watch?v=sU3OGJQjD-Q

 

De CryptoCoiners Podcast

TIP: beluister je de Podcast op YouTube? Je kunt daar meekijken naar de charts die worden besproken.

 

8 februari 2021: Stijgt Bitcoin deze week weer flink?

De prijs van Bitcoin komt dicht in de buurt van de “All-Time High” die we op 8 januari hebben gezien: $42.000. Wordt dat record deze week verbroken? We kijken wat de charts erover zeggen.

Ook kijken we naar de prijsontwikkelingen van ETH en goud en besteden we aandacht aan de daytrading-trend op dit ogenblik.

 

9 februari 2021: Beleggen in altcoins: 6 dingen om op te letten

Regelmatig lees je berichten over spectaculaire prijsstijgingen van sommige altcoins, waarmee je als belegger grote winsten kunt pakken. Maar… hoe kies je de juiste altcoins? Wat zijn de dingen waarop je wilt letten voordat je besluit om in een altcoin te beleggen?

 

10 februari 2021: De 7 redenen waarom je Bitcoin wilt hebben

Bitcoin: iedereen heeft het erover. Maar niet iedereen is positief. Met argumenten als “gebakken lucht”, “pure speculatie”, “er zit niets achter” en “bedoeld voor criminelen” proberen twijfelaars en skeptici je ervan te overtuigen dat je ver weg moet blijven van alles wat met Bitcoin te maken heeft.

In deze aflevering kijken we op een andere manier naar Bitcoin: we vergelijken het met goud. Dat doen we op 7 punten. Die punten kun je vervolgens zelf gebruiken om, op een constructieve manier, bijvoorbeeld aan je omgeving uit te leggen waarom je zelf met Bitcoin bent begonnen.

 

11 februari 2021: Kloppen de charts vandaag wel?

Binance is vanochtend vroeg een paar uur ‘uit de lucht’ geweest. Dat heeft impact op de charts: er is in die tijd immers niet op Binance gehandeld. Kun je de charts dan wel vertrouwen en hoe ga je daarmee om als daytrader op Binance?

 

12 februari 2021: Traden zonder emotie, kun je dat leren?

Stress is iets dat alle traders kennen. Het ‘hoort erbij’, hoor je zelfs vaak zeggen. Maar voor een aantal traders is stress een reden om met traden te stoppen. Hoe gaan professionele traders om met die stress? Hebben ze er ook last van? En… kun je daadwerkelijk leren traden zonder emotie, ook als een trade ‘zwaar op verlies’ of ‘dik in de winst’ staat?

In deze aflevering krijg je een aantal handige tips die je kunnen helpen om de emotie en bijbehorende stress onder controle te krijgen.

1 gedachte over “Uitzending gemist? Alle afleveringen van de afgelopen week”

  1. Robin Beemsterboer

    Bedankt weer voor de podcast. weer nuttige informatie voor een beginnende trader.
    Hartelijk dank voor jullie tijd en energie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *