21 november 2023: Bitcoin en crypto – Breekt Bitcoin deze week definitief door de $38.000?

De prijs van Bitcoin hangt al een aantal dagen lang net onder het ‘plafond’ van 38.000 dollar. En omdat een SEC-beslissing -waar iedereen op zat te wachten- is uitgebleven, doet de Bitcoin-prijs ook niet al te veel.

Maar… de charts geven een sterk signaal dat de rust binnenkort voorbij is. Is er inderdaad een flinke Bitcoin-uitbraak op komst – en wanneer precies wordt die uitbraak verwacht?

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (klik op de oranje knop, rechtsboven op deze pagina).

2 gedachten over “21 november 2023: Bitcoin en crypto – Breekt Bitcoin deze week definitief door de $38.000?”

  1. What a fantastic resource! The articles are meticulously crafted, offering a perfect balance of depth and accessibility. I always walk away having gained new understanding. My sincere appreciation to the team behind this outstanding website.

  2. I truly savored what you’ve accomplished here. The sketch is elegant, your authored material trendy, however, you seem to have developed some trepidation about what you aim to offer next. Certainly, I shall revisit more regularly, just as I have been doing nearly all the time, in case you uphold this ascension.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *