15 mei 2023: Bitcoin en crypto – Legaal Bitcoin kopen zonder legitimatie: kan dat nog?

Toezichthouders en centrale banken doen er alles aan om de drempel naar Bitcoin zo hoog mogelijk te maken. Tot voor kort was het niet zo makkelijk om snel wat Bitcoin te kopen. Maar… daar is verandering in gekomen. Door een app zoals Relai (www.CryptoCoiners.nl/relai) te gebruiken, heb je binnen een paar minuten je eerste beetje Bitcoin gekocht, zonder je te hoeven legitimeren.

Uiteraard heeft alles zijn prijs: Relai is dan ook een stuk duurder dan partijen waar je wèl door een strenge verificatieprocedure heen moet, zoals Bitvavo (www.CryptoCoiners.nl/bitvavo). Toch zijn er situaties waarbij Relai van pas kan komen, met name als je vrienden of kennissen hebt die graag wat Bitcoin zouden willen hebben, zonder al teveel moeite.

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (klik op de oranje knop, rechtsboven op deze pagina).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *