10 maart 2023: Bitcoin en crypto – Is dit de “dip”? Is dit het moment om (weer) Bitcoin te kopen?

Een prijsdaling van meer dan 8% van Bitcoin en een groot aantal andere crypto-munten, heftige dalingen op Wall Street: de markt heeft extreem gereageerd op het omvallen van de crypto-bank Silvergate. Maar… er kwam nog meer slecht nieuws over banken, waardoor er een kettingreactie is ontstaan.

Nu de Bitcoin-prijs zomaar met 8% is gedaald en in de 20.000-zone terecht is gekomen: is dit het moment om weer ‘terug te kopen’? Is de dip bereikt? Welke strategie kun je gebruiken om hiervan te profiteren?

REAGEER op deze aflevering! Doe dat bijvoorbeeld op ons populaire BitClout-kanaal: www.CryptoCoiners.nl/go/bitclout

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *