4 oktober 2022: Bitcoin en crypto – Licht aan het eind van de tunnel?

De financiële markten zien er, op zijn zachtst gezegd, niet echt goed uit. Het sentiment is bearish, de meeste trends zijn bearish en de centrale banken houden krampachtig vast aan een strategie die tot nu toe helemaal niets heeft opgeleverd.

Ook de crypto-markten hebben het zwaar. Maar… Oktober is meestal een goede maand voor crypto. En inderdaad, er zijn wat signalen zichtbaar die wijzen op (voorzichtig) herstel. Gaat de prijs van Bitcoin deze maand naar de $25.000, zoals door een aantal analisten al wordt voorspeld?

REAGEER op deze aflevering! Doe dat bijvoorbeeld op ons populaire BitClout-kanaal: www.CryptoCoiners.nl/go/bitclout

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *