Uitzending gemist? De week van 7 december

Hier is het overzicht van alle podcast-afleveringen en video’s van de afgelopen week. Veel plezier ermee!

De CryptoCoiners Podcast

7 december: Hebzucht op Wall Street; hoe reageert Bitcoin?

De aandelenmarkten zijn, tegen alle logica in, extreem optimistisch. Volgens de Fear & Greed Index heerst daar zelfs een extreme hebzucht. Dat zet de prijzen van goud en Bitcoin automatisch onder druk. Maar… de trends op de Bitcoin-charts zijn onveranderd bullish. Wat betekent dit voor de Bitcoin-koers?

 

8 december: Trades met spectaculaire winsten, heb je daar wat aan?

Misschien ken je ze wel, de sensatieverhalen van traders die winsten pakken van 10% of meer op zo’n beetje elke trade.
“Voor minder doe ik het niet” en meer van dergelijke uitdrukkingen; je hebt ze misschien al wel eens gezien. Maar… dat is niet hoe professionele traders met hun vak bezig zijn. Trading heeft voor hen niets te maken met sensatie en torenhoge winsten. In tegendeel.
In deze aflevering kijken we naar trading en trading-winst door de ogen van de profs: de mensen die dit voor hun vak doen. Hun inzichten hebben niets te maken met sensationele winsten…

 

9 december: De Bitcoin daalt weer snel. Hoe komt dat en hoe reageer je erop?

De prijs van Bitcoin is flink gedaald de afgelopen paar dagen. We kijken naar de redenen waarom dit gebeurt: het gedrag van traders als de volatiliteit van Bitcoin afneemt en de toenemende euforie op de aandelenmarkten. En… hoe kun je op zo’n prijsdaling reageren?

 

10 december: Beleggen in Bitcoin, wat is de beste manier om in te stappen?

Steeds meer mensen krijgen belangstelling voor Bitcoin en overwegen om wat Bitcoin te kopen. Maar… wat is het beste moment om dat te doen en doe je dat ‘all-in’ of liever in termijnen? In deze aflevering bespreken we een paar strategieën en vertel ik je wat op dit moment mijn favoriete methode zou zijn.

 

11 december: Hoe kan de Bitcoin-trend ‘bullish’ zijn, als de prijs maar blijft dalen?

Zo’n beetje iedereen is ‘bullish’ over Bitcoin. Maar… de prijs is de afgelopen alleen maar gedaald. Hoe kan zoiets en wat is er nodig om de charts weer ‘bearish’ te maken?

 

De CryptoCoiners Video van deze week

De Bitcoin is flink gedaald – moet je je zorgen maken?

De flinke daling van de Bitcoin-koers (meer dan 6%) heeft weer flink wat ‘nieuws’-artikelen opgeleverd: “Bloedbad”, “duikvlucht” en zo gaat het nog wel even door. Maar… moet je je inderdaad zorgen maken? In deze video laat ik je zien waarom ik vind dat het allemaal nog wel meevalt.

Sterker nog: ik verwacht eerder dat de prijs op (korte) termijn snel zal gaan stijgen en in deze video laat ik je zien waarom!

1 gedachte over “Uitzending gemist? De week van 7 december”

  1. Wino van Lieshout

    Ik luister iedere ochtend tijdens het wandelen met de hond de podcast van een dag ervoor. Een mooi begin van de dag. Heel erg leuk om te horen en ik ben gecharmeerd van het feit dat er zoveel informatie gedeeld wordt en alles eerlijk verteld wordt. Complimenten hiervoor.

    Ik heb een vraag:
    Indien je de cryptocoiners strategie volgt en je blijft gebruik maken van het renten op rente systeem. Blijf je hier dan onbeperkt mee doorgaan of begin je bijvoorbeeld met € 250,00 en koop je daar Bitcoin van en als je van deze € 250,00 uiteindelijk 1 Bitcoin hebt kunnen maken, begin je dan weer opnieuw? Ik ben benieuwd naar je reactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *